LEIDERSCHAPSONTWIKKELING TEAM ONTWIKKELING SPREKEN MET IMPACT

BEDRIJVEN

GETUIGENISSEN

Koen Peeters, Regional Business Manager BeLux Smiths Medical België.

“Michel staat garant om gedreven en enthousiast thema’s uit te werken en te faciliteren. Zijn interactieve seminaries rond commerciële en interpersoonlijke vaardigheden sluiten mooi aan op onze leefwereld. Vandaag is ons sales team beter in staat reële klantenbehoeften te ontdekken en hieraan te voldoen. Wij zijn tevens sterker vergroeid als team.”


Eric de Leeuw, inspecteur Dienst Stedebouw, Gemeente Schaarbeek.

“Vroeger anticipeerde ik op een mogelijke gespannen houding van werfleiders door zelf gespannen te zijn. Ik leerde hen met een andere mentale ingesteldheid te benaderen. Zo heb ik vandaag een vlottere verstandhouding vanaf de eerste contactname en daardoor meer impact.”


Bakary Sékou Coulibaly, IFAD Country Programme Officer, Mali.

“Ik leerde mezelf beter kennen tijdens verschillende oefeningen zoals het 4 kleuren model. Deze oefeningen lieten me toe mijn interpersoonlijke relaties met de verschillende teams die aan me rapporteren, beter te begrijpen. Ze lieten me tevens toe leiderschapsgedragingen te identificeren die ik verder wil ontwikkelen. Op basis hiervan stelde ik een actieplan op om mijn interpersoonlijke relaties te verbeteren. Bij mijn terugkeer naar Mali startte ik meteen met de implementatie hiervan door maandelijkse meetings te organiseren met mijn teamleden. Uiteindelijk was ik vooral onder de indruk door de manier waarop Michel met zeer concrete voorbeelden de theoretische concepten/de sleutelboodschappen van het seminarie illustreert.”

Hedwig Vanvaerenbergh, Directeur Academie Woord, Muziek en Dans, Mortsel

“Myriam Mulder is "Lichaam en geest" van de bloeiende toneelafdeling in de AMWD Mortsel. Door haar vakmanschap en psychologisch inzicht weet zij bij haar leerlingen het onderste uit de kan te halen. De leerling leert zichzelf individueel en in groep ‘anders’ en verrijkt kennen en komt zo tot knappe resultaten.”


Thomas Steeg, Director, HR Animal Health, Merck Germany

“Michel faciliteerde op onze locatie een bedrijfsprogramma op internationaal niveau voor werknemers uit al onze Duitse locaties. Als externe consultant bracht hij ons leerpunten bij op een uitzonderlijk professionele manier en alsof hij sinds jaren deel uitmaakt van onze organisatie. Ik waardeer zijn ervaring in de industrie en de manier waarop hij deze in workshops brengt zodat deelnemers tot nieuwe inzichten komen en hun eigen ontwikkeling op gang brengen.”

Marnix Denys, Managing Director beMedTech België

“Als directeur van beMedTech, de Belgische federatie van medische hulpmiddelen, ben ik uitermate tevreden over de samenwerking met Michel Zellien van Zeagle. De federatie heeft na een strategische oefening een meer uitgesproken visie en een andere strategie. Michel helpt mij om het team (9 mensen) om te laten gaan met de verandering. Met diepgaande workshops, gebaseerd op onder andere Insights, groeit er dankzij zijn aanpak en inbreng een onderling vertrouwen, wat leidt tot open dialoog, verbeterde samenwerking en een verdere ontwikkeling van individuele competenties. Het is een proces dat nog verdere inspanningen vraagt, maar omdat het door de hele ploeg gedragen wordt is het eerste jaar van samenwerken alvast veelbelovend.”

Annie Dubois, Partenaire d’affaires Ressources humaines, Merck Canada Inc.

“Je salue le grand professionnalisme, la pertinence et la convivialité du formateur Michel Zellien. Il nous offre un très bon partage de ses expériences en Leadership.”


Suzanne Hartmann, kinderarts, Franciscus Ziekenhuis Roosendaal, NL.

“Michel Zellien durft deelnemers uit te dagen. Zijn thema’s, levendige opdrachten en constructieve feedback, o.a. door middel van video-opnames, werken inspirerend.”


Christian Devos, Directeur de Kathedraal, Antwerpen, België

“De Onze-Lieve-Vrouwekathedraal is het icoon van de stad Antwerpen. De zorg voor het gebouw en het openhouden ervan voor bezoekers berust in de handen van een 30-tal professionele werknemers. Ons directieteam heeft met Michel een basisseminarie interpersoonlijke en teameffectiviteit doorlopen waarbij we onszelf en onze collega’s beter leerden kennen. De onderlinge communicatie en de verstandhouding binnen ons directieteam lopen sindsdien een stuk beter!
Tijdens een volgende module leerden we een aantal leiderschaps- en coaching stijlen. Op een professionele en tegelijkertijd ongedwongen manier en met veel zin voor humor hielp Michel ons stappen zetten naar een (nog) meer inspirerend werkklimaat waarin het aangenaam werken is en waarin resultaten geboekt worden!
We zetten ons traject met Michel graag verder! ”


Aboubacar Ouattara, Coordonnateur National PASPRU, Burkina Faso.

“Michel Zellien hield rekening met mijn bezorgdheden en hielp me ze te overwinnen door zijn praktische, ontspannen en aangename methodologie. Hierdoor was ik in staat op korte tijd zeer veel te leren. Samengevat heb ik enkele eenvoudige, doeltreffende en concrete hulpmiddelen geleerd die mijn people management aanzienlijk verbeterd hebben. Er is een duidelijke impact op de resultaten van het Ontwikkelingsprogramma dat ik leid.”